lauantai 27. helmikuuta 2016

minun tyttöni 4joo todellaki, ei oo mitään energiaa eikä syytä kirjoittaa enää. selibaatti on pilalla, jaksoin 8 päivää. pitäisikö kirjoittaa unista..?
Näin unta että olin Petri Nygårdin seurassa. Nostin avannosta jonkun abominationin. sitten nostin toisen abominationin, joka oli ehjempi, seesteisempi (vaikka molemmat olivat kuolleet) ja siinä oli pieni kangasmerkki tms. Tässä tapahtui aika paljon muutakin, mutten muista. Seuraavassa kohtauksessa olin Petrin ja jonkun sen kaverin kanssa. Kysyin jotain YouTube –kommenteista ja Petri vastasi tosi lyhyesti odottamattoman kehonkielen kanssa. Hän sanoi vielä istuessamme siellä korkealle rakennetussa metsän ympäröimässä ilmeisesti asumiseen tarkoitetussa rakennuksessa, että muistaa miten vanhasta kamerasta ladataan kuvat tietokoneelle. Löysimme myös jonkun jyrsijän seinän sisästä pitelemässä männynkäpyä. Siihen tuli sitten jokin kommentti, koska se oli aivan liikkumatta. Katsoimme siis kolosta sisään ja siellä se männynkävyn kokoinen oravan näköinen otus piteli liikkumattomana käpyä etujaloissaan.
Viron uni: Kaverit ei herättäny bussis ja kävin turhan lenkin Tallinnassa. Uni loppui siihen, että mulla oli 20e ja olin menos Kantvikin Saleen ostamaan alkoholia. Huusin koska mun huoneen järjestystä oli muutettu tai multa oli viety puolet kahen hengen sängystä. faija ja mutsi oli taas yhessä. muistanko keitä bussissa oli…

Amppari, banisteriopsis, Kebab täy, Grant-E, tipaton, ohimo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti